15 de junio de 2011

Massa anys al poder. Això es llei de vida, per Pascual Franch

Massa anys al poder. Això es llei de vida.
per Pascual Franch Rius, el Martes, 14 de junio de 2011 a las 17:15, publicat en el seu Facebook

En referència al diversos comentaris i notes que he llegit i he escrit al voltant de les darreres eleccions municipals, sobre campanya electoral, recompte de vots, converses per a fer pactes, l´elecció del nou Alcalde, presa de possessió i més, només vaig a fer una reflexió personal i voldria que ho pensareu detengudament el que vaig a dir.

Per a fer l´anomenat pacte, la condició “sine quanon” era que José Vicente Isach presentara la seua renúncia a l´acta de regidor. La veritat es que és molt fort, i si l´han demana, les seues raons tindran.

Ara bé, fa quatre anys el PSOE va arrotllar en majoria absoluta (8-5). En eixe temps la crisi econòmica mundial que avui patim, no es veia, i menys la espanyola i moncofina. Tots teniem feina, fusters, obrers, pintors, iessaires, arquitèctes, banquers, etc, més a més la gent del poble, si no vos recordeu, les fanecades de terreny rústic per urbà es venien a preus desorbitats, els diners es tocaven a cabaçades, eixiem en els periòdics nacionals i autonòmics els quals die que era la població espanyola que on més cotxes de luxe es venien. Els diumenges pel matí el camí la mar pareixía la “pasarela de la Cibeles” ensenyant els cotxes nous, i tots els dies en la mar i poble hi havien una montonada de carrers tallats, fins 95 obres grans al mateix temps, ja que estaven les formigoneres descarregant el material fent més i més apartaments.

No vos recordeu de tot això, sols fa quatre o cinc anys. Tot era de color de rosa. Inclòs per als votants del PP era un bon Alcalde i feia el millor que sabia per al poble.

Ara que han segut les eleccions i fa dos o tres anys que estem en crisi, resulta que els apartaments ja no es venen, i per l´efecte dominó cada vegada hi han més aturats, per la qual cosa estos fan cap al AJUNTAMENT a demanar feina, encara que siga per a un més, dos o tres, es igual, la questió es trevallar, tot allò que era de color de rosa ara és de color negre. En aquell moment l´alcalde de Moncofa (Jose Vicente) era un Déu, i ara resulta que a passat a ser el Dimoni?, que pareix que a segut només ELL el culpable de tot? Jo no ho veig així.

Està clar que han entrat moltíssims diners a l´Ajuntament i a la millor no s´han sabut administrar, no comptava qüasi ningú que els efectes d´esta crisi fóren tant desastrossos com hi son, i com no, si que han arribat al nostre poble. Hi havien unes previsions d´infraestructures i instal.lacions municipals i aquestes s´han quedat en paper mullat:

- Belcaire sud,

- Piscina municipal,

- Instal.lacions esportives dignes per a un poble com el nostre,

- El port esportiu, etc,

Per la qual cosa en aquestes eleccions voliem un canvi polític de govern local i la gent estava convençuda que així seria, però això no ha passat, i ja som prou adults per a admetre els resultat d´unes elecciones i cal rebaixar les tensions que no son gaire bones per a la salud. Tampoc ha segut massa normal l´elecció del nou Alcalde en dimissions internes dintre del partit, i la gent del poble així ho hem apercebut. Ara ja està tot fet, i que facen tot el possible pel bé del poble, ànim a tots ells, equip de govern i opossissió.

No hay comentarios: