20 de enero de 2019

Moncofa es manifesta "Per la defensa de la nostra citricultura"

La plataforma per la dignitat del llaurador convoca pel dilluns dia 21 de gener a les 20 hores, la manifestació pels carres del poble a tota la ciutadania, per la defensa de la nostra citricultura.
No són sols els llauradors que cuiden dels seus orts, per aconseguir els millors fuits, les millors clementines i taronges pel mercat les puga consumir.
Són moltes les persones implicades en la nostra citricultura, d'una forma directa i indirecta, si el llaurador pot viure i té bona rendibilitat del seu treball, repercuteix en la societat i en el comerç que l'envolta.
Tots estem implicats en aquesta assumpte, nosaltres sols hem fet que treballar, i invertir en la terra els diners que tenim i moltes vegades el que no teníem, i ara ens veiem que no dependem del nostre treball, som marionetes d'altres que estan en quatre despatxos i fan el que volen de nosaltres.
Per tant HEN DE FER SOROLL, per manifestar la nostra preocupació, el nostre malestar, i la nostra indefensió davant del que ens està passant.
Creiem que a l'entrar en Europa, estaríem més protegits, més respetats, més representats i de que ens donem compte'.
Que cada vegada estem pitjor.
Per tant volem ser ciutadans de primera i no ser manipulats per uns i per altres, devem manifestar-nos i dir-los que ja està bé, fins ací hem aplegat i volem viure del nostre treball, i que ens deixen treballar i viure amb dignitat.
L'unió fa la força i no sols de paraula, ja es hora que el llaurador es unisca i es faça respetar.

No hay comentarios: