16 de enero de 2019

Moncofa celebra Sant Antoni 2019 en diferentes actes.


El proper dissabte dia 19 de gener, organitzat per l'Associació de Tambors i Bombos de Moncofa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Moncofa, tindrà lloc un any més la benedicció dels animalets, segóns el següent horari i ordre:
A partir de les 16:30 tindrà lloc d'avant del grup escolar Avel·li Corma la concentració de tots els participants amb els seus animalets i mascotes-
Hi haurà un passacarrer per diferents carrers de la població per finalitzar a la plaça de l'Esglesia, a on el nostre capellà farà la benedicció.
També es donaran els habituals rotllets beneits.

A partir de les 19:00 hores i organitzat per l'Ajuntament de Moncofa, tindrà lloc la Torrà de Sant Antoni a on els participants tindran que portar la car i les graellles per torrar.
l'organització ficarà les cadires i taules, i el foc per torrar.
Lamentem que en la Web municipal no estiguen reflexaes aquestes noticies, i ho tenim que buscar en el facebook de Visit Moncofa.

 


Ja són molts anys els que es van organitzant la festivitat de sant Antoni, a continuació pots vore els últims anys, però hi han més antics entra i busca en gener de cada any.
 
VISITA:

San Antonio Abad 2018
San Antonio Abad 2017
San Antonio Abad 2016
San Antonio Abad 2015
San Antonio Abad 2014

No hay comentarios: