30 de diciembre de 2014

El Concert de Nadal per la SUM Moncofa.

 
 La Sum Moncofa, conjuntament amb la bandeta de l'Escola de Música, ens varen oferir un entretingut concert, en el que varem poder vore el esforç que està fen-se en l'escola de Música i el alt nivell que està tenint la nostra Banda de Música.

 Un concert ple de novetats i de grans actuacions, en el que ens fa interpretar la popular obra de la Marxa Radetzky per finalitzar, no sense avanç tindre una gran sorpresa.

 La banda Jove de l'escola de Música, varen demostrar el treball que han fet durant aquest últim any dirigits per Juan C. Alós.

En la segona part dos obrons de tipus clàssics en els que el aficionats varem poder apreciar el gran moment que està tenint la banda de la SUM Moncofa.
Perfectament dirigits pel seu director Mikael Celda, ens varen fer gaudir de la bona música.

 Finalment ens varen interpretar conjuntament diferents obres finalitzant en la marxa Radetzky, oferint la batuta el director la Musa de la música per dirigir l'obra.
La gran sorpresa de la nit va ser quant va finalitzar el concert i el director va invitar a l'Alcalde la la localitat a dirigir-la novament.
D. Jaime Picher, sense dudar-ho dos vegades va aceptar el repte, sempre tenint al costat a Mikael per dirigir-la amb molta dignitat.


Amb un gran aplaudiment dels espectadors que omplien el polifuncional, com és habitual en tots el concerts que ens ofereix la SUM de Moncofa va acabar una nit màgina que ens va omplir de bona música.
Esperem que el 2015 vinga també carregar de música per la nostra societat musical,, i ens permetra un any més gaudir del seu treball i esforç.
Ah! i com en aquest any és any electoral, esperem que els màxim responsables de la nostra població continuen donant suport a la SUM Moncofa, que no sols és anar al concert, ja que darrere hi ha molt més.

No hay comentarios: