6 de diciembre de 2014

Ahir divendres va tenir lloc l'obertura de la nova gasolinera de Moncofa.


 Els llaços d'unió i cooperació entre dues entitats locals, les Cooperatives Rural Moncofa i SOEX-2, estan tenint gran repercussió a Moncofa, ja són diverses unitats de negoci les que han creat aquesta unió com són les Seccions de Cultiu, Subministraments de telefonia, Supermercat (Charter), Assegurances, la tenda especialitzada "La *Teua *Tenda" i ara el Servei de Gasolinera situada en la C/ Sogorb nº 3.
Des del nostre blog, donem la benvinguda a aquest nou servei de l'expedició de carburants, i felicitem als seus creadors, que de segur estem serà bé per tots els consumidors.
Podemos ver en las nuevas APP de gasolineras que ya está incluida.

 Información que nos han facilitado:
"La gasolinera està participada per SOEX-2 i Ruralmoncofa pero oberta a tot el public. Els socis de les dos entitats, a traves de una tarjeta identificativa, tenen un desconté, i la resta de usuaris se beneficia de en servei rapid (se pot repostar en apenes 2 minuts) i tambe es beneficia de la competencia (el primer dia hem ficat la venta al public 1 centim mes economic que la BP i ja han igualat el preu) aixi que beneficis per a tot el mon. Se ha plantejat per a que siga "autoservici", sense personal,
Es primer dies estarem tant gent de Ruralmoncofa com de SOEX-2 per explicar un poc a la gent com funciona, sent l'horari de les 08:00 a les 11:00 i per la vesprada de 15 a 18 hores.
Durant els primer deu dies es donaran uns detalles a totes les persones que passen a repostar."


GALERIA DE FOTOGRAFIES:


No hay comentarios: