11 de agosto de 2012

El "Preaplec de la Plana 2012", tindrà lloc el proper ia 17 agost

Es presenta en l'Ajuntament de Moncofa, el "Preaplec de la Plana 2012", que tindrà lloc el proper dia 17 d'agost en la plaça Ruiz Picasso a partir de les 17:00 de la nostra platja, d'avant de l'Oficina de Turisme.

El Preaplec es centrarà en donar a conèixer les associacions del poble i fomentar les activitats que es desenvolupen en ell. Així contarà amb la presència de l’Associació de Fibromiàlgia i Enfermetats Reumàtiques de Moncofa, que tindran un estand amb informació de l’associació, l’Associació de Dones Progressistes de Moncofa, que faran una exhibició de boixets, l’Associació AFANIAD, que ens faran jocs solidaris per grans i menuts, tast de cervesa artesanal a càrrec de Montmirà i un mercat d’intercanvi lliure, que pretén fomentar el reciclatge, crear un ambient de solidaritat.

També contarà amb la presència de Vicent Arnau, “El Moncofí”, jove promesa de la pilota valenciana que farà una exhibició d’aquest esport tant valencià. Per últim també hi hauran concerts solidaris amb beguda a preus populars que començaran a les 22.00 hores. Els grups que han volgut aportar la seua solidaritat son Transtupids (en acústic), Ahúrda, La A.B.S.E.N.T.A, El Blüe, Infussió i DJ Black Diamons (original Jamaican Sound). Tots el beneficis de la barra aniran destinats a l’Associació AFANIAD.
Si vols vindre, segueix les indicacions, i també podràs aparcar.


No hay comentarios: