21 de noviembre de 2016

Programa d'actes de Santa Cecilia'16 de la SUM Moncofa


Un any més la SUM Moncofa celebra Santa Cecilia, i en aquest dies, dona peu a celebrar diferents actes emotius per la societat musical.
El divendres dia 25 després de l'últim assaig es farà la tradicional xocolatada
El dissabte 24, serà un dia amb diferents actes com seran:
17:30 Recollida dels nous músics que entren a la Banda, i replegar a la musa 2015 i a la nova de l'any 2016
19:00 Ja en el Polifuncional de Moncofa, concert amb la proclamació de la nova Musa de la Música la flautista Judit Julià Sales, concedint-li els honors la Musa del 2015, la clarinetista Idoia Franch Isach.

Judit Julia Sales

Una vegada proclamà la nova Musa es donaran els instruments als educants de l'escola de Música de la SUM Moncofa "Solfejant" i a continuació es donaran oficialment la benvinguda com a nous músics de la nostran Banda de Música als músics:
Ester Juliá (Trompa)
Andrea Alós
Ximo Zapata
Laureano Rodriguez (Fagot)
Anna Torrat
Nerea Minguez
A les 19:30 h. aproximadament s'iniciarà el concert amb el tema monogràfic "SUMROK"el musical més roquero de la SUM Moncofa.


A les 21:30 h. una vegada finalitzat el concert i canviats els músics, es donarà lloc el tan desitjat sopar de de "pa i porta" i a continuació la discomòbil amb la festeta pels nostres músics, socis i simpatitzants.

Ja el diumenge dia 27 de novembre són els actes oficials
11:30 Passacarrer per recollir a la Musa, Judit Julià
A les 12:30 Misa cantada pel Cor Parroquial en honor a Sta. Cecilia sent el nostre capellà D. Jesús Vilar, amb la benedicció dels instruments als nous educants.
Per fí a les 14:00 tindrà lloc el dinar en el complex "MonMar de Moncofa"
Des de aquest bloc, volem felicitat a els músics de la nostra població i a tots en general, pel dia de la seu patrona musical Sta. Cecilia, i desitjar-los el millor pels seus propòsits.

No hay comentarios: