18 de noviembre de 2015

Activitats "Santa Cecilia" SUM Moncofa 2015


La SUM de Moncofa celebra la festivitat de Santa Cecília
La Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa es prepara per a celebrar la festivitat de la seua patrona.

Per a això, l’entitat ha programat una varietat d’actes per a esta setmana que començarà el divendres dia 20 de novembre,  a les 19.30 hores amb la jornada de portes obertes del nou local de l’escola de música “Solfejant SUM Moncofa” situat en el número 48 del carrer Sant Ramon.

Així mateix, dissabte a partir de les 17 hores es realitzarà la recollida dels nous músics, la Musa 2014-2015, Laura Alemany, i la Musa 2015-2016, Idoia Franch. A partir de les 19 hores, en el polifuncional, està prevista la proclamació de la nova Musa, l’entrega dels instruments als alumnes de l’escola de música i la incorporació dels nous membres com són Ángela, David, Nadia, Ana, Pau i Marta.

A continuació tindrà lloc el concert en honor a Santa Cecília. Sota el títol "Ballem? El protagonista eres tú", la SUM de Moncofa delectarà el públic amb música per a moure el cos com el pasdoble, el bolero, la samba, fox o mambo, entre altres. La jornada acabarà amb un sopar i discomòbil.

El diumenge 22 de novembre, després de la cercavila per a arreplegar la Musa de la Música 2015, Idoia Franch, se celebrarà la missa en honor a Santa Cecília i un dinar al restaurant Monmar.


La SUM de Moncofa celebra la festividad de Santa Cecilia
La Sociedad Unión Musical Santa Cecilia de Moncofa se prepara para celebrar la festividad de su patrona.

Para ello, la entidad ha programado una variedad de actos para esta semana que empezará el viernes día 20 de noviembre,  a las 19,30 horas con la jornada de puertas abiertas del nuevo local de la escuela de música “Solfejant SUM Moncofa” situado en el número 48 de la calle San Ramón.


Asimismo, el sábado dia 21 de noviembre, a partir de las 17 horas se realizará la recogida de los nuevos músicos, la musa 2014-2015, Laura Alemany, y la musa 2015-2016, Idoia Franch. A partir de las 19 horas, en el polifuncional, está prevista la proclamación de la nueva musa, la entrega de los instrumentos a los alumnos de la escuela de música y la incorporación de los nuevos miembros como son Ángela, David, Nadia, Ana, Pau y Marta.
A continuación tendrá lugar el concierto en honor a Santa Cecilia. Bajo el título “¿Bailamos? El protagonista eres tú”, la SUM de Moncofa deleitará al público con música para mover el cuerpo como pasodobles, boleros, samba, fox o mambo, entre otros. La jornada acabará con una cena y discomóvil.

El domingo 22 de noviembre, tras el pasacalle para recoger a la musa de la música 2015, Idoia Franch, se celebrará la misa en honor a Santa Cecilia y una comida en el restaurante Monmar.
http://moncofa.com/public/index.php?section=noticias&id=1211

No hay comentarios: