30 de junio de 2016

Moncofa Orgull LGTBIQ, 2016


Reproducimos del facebook de "Platges de Moncofa el siguente texto, y así dar a conocer los diferentes actos que se celebraran en la playa de Moncofa éste fin de semana.
Este año, adelantamos la fiesta ‪#‎moncofaorgull‬, a partir del Jueves 30 comenzaran las actividades que seguirán hasta el Domingo 3 de Julio en las que incluirán: charlas, talleres de pancartas,animación infantil, documentales, lectura del manifiesto, batucada, las actuaciones de Modernas de Soca i la DJ Miss Yuls y cine al aire libre con la proyección de la Chica Danesa. Os pasamos la programación para que la disfrutéis
un voto en favor de la igualdad.

DIJOUS 30 DE JUNY
---------------------------------
19.30h "Parlem de bisexualitat": ens dona igual la carn que el peix? Com estimem? És cert que tots som bisexuals? amb 'Les Revoltoses'.
Plaça Pintor Sorolla
DIVENDRES 1 DE JULIOL
-----------------------------------------
21.30h Parlem de famílies homoparentals amb la directora de d'Homo Baby Boom Anna Boluda. Porta't l'entrepà i sopa a la fresca amb nosaltres mentres veiem el documental! 30'.
Plaça Pintor Sorolla

DISABTE 2 DE JULIOL
-------------------------------------
10.30h PEKEFESTA. Taller amb pintures, manualitats i diversió per als més menuts i els seus acompanyants. 'Grup de Famílies de Lambda'.
Plaça Pintor Sorolla
12.00h Taller de Pancartes per a la mani, porta les teues frases, creativitat i/o reivindicacions per la igualtat, per construir una mani solidaria on participe tot el mòn. A càrrec de 'Les Revoltoses'.
Plaça Pintor Sorolla
19.00h MANIFESTACIÓ ‪#‎MoncofaOrgull2016‬. Participació d'associacions, partits polítics, amenitzada a colp de percusió per la batucada "Batukal". Itinerari: Plaça Na Violan d'Hongria - Av Mare Nostrum - Av del Port - Ermita -Plaça Ruiz Picasso. On es llegirà el manifest d'aquest any incidint sobre les realitats bisexuals i .
Si vols donar suport i participar amb el teu grup o associació envians un correu a moncofaorgull@gmail.com


23.00h FESTA DE PETARDEO amb "Modernas de Soca": espectacle, bromes, cançons pròpies i música petarda que ens farà passar una nit molt divertida i on ballarem de tot!
A última hora tindrem la coneguda DJ "Miss Yuls" per acabar de gaudir un dia èpic i orgullós!
Plaça Ruiz Picasso

DIUMENGE 3 DE JULIOL
-----------------------------------------
18.30h Parlem de Transexualitat i Intersexualitat amb els experts: Viktor Navarro (activista i politòleg) i Yolanda (psicòloga). Vine per resoldre dubtes, qüestionar gèneres binaris i aprendre sobre les realitats de persones intersexuals i transexuals.
Plaça Pintor Sorolla
21.30h Cine a l'aire lluire: "La Chica Danesa". Porta't l'entrepà i en acabar comentarem alguns aspectes i visió que mostra la pel•lícula.
Plaça Pintor Sorolla.
========================================================================

JUEVES 30 DE JUNIO
---------------------------------
19.30h "Hablamos de bisexualidad": nos da igual la carne que el pescado? Como amamos? Es cierto que todos somos bisexuales? con 'Las Revoltosa'.
Plaza Pintor Sorolla
VIERNES 1 DE JULIO
-----------------------------------------
21.30h Hablamos de familias homoparentales con la directora de Homo Baby Boom Anna Boluda. Llévate el bocadillo y sopa al aire libre con nosotros mientras vemos el documental! 30 '.
Plaza Pintor Sorolla
SABADO 2 DE JULIO
-------------------------------------
10.30h PEKEFESTA. Taller con pinturas, manualidades y diversión para los más pequeños y sus acompañantes. 'Grupo de Familias de Lambda'.
Plaza Pintor Sorolla
12.00h Taller de Pancartas para la mani, lleva tus frases, creatividad y / o reivindicaciones por la igualdad, para construir una mani solidaria donde participe todo el mundo. A cargo de 'Las Revoltosa'.
Plaza Pintor Sorolla
19.00h MANIFESTACIÓN # MoncofaOrgull2016. Participación de asociaciones, partidos políticos, amenizada a golpe de percusión para la batucada "Batukal". Itinerario: Plaza Na Violan de Hungría - Av Mare Nostrum - Av del Puerto - Ermita -Plaza Ruiz Picasso. Donde se leerá el manifiesto de este año incidiendo sobre las realidades bisexuales y.
Si quieres apoyar y participar con tu grupo o asociación envíanos un correo a moncofaorgull@gmail.com
23.00h FIESTA petardeo con "Modernas de Soca": espectáculo, bromas, canciones propias y música petarda que nos hará pasar una noche muy divertida y donde bailaremos de todo!
A última hora tendremos la conocida DJ "Miss Yuls" para acabar de disfrutar un día épico y orgulloso!
Plaza Ruiz Picasso
DOMINGO 3 DE JULIO
-----------------------------------------
18.30h Hablamos de Transexualidad y Intersexualidad con los expertos: Viktor Navarro (activista y politólogo) y Yolanda (psicóloga). Ven para resolver dudas, cuestionar géneros binarios y aprender sobre las realidades de personas intersexuales y transexuales.
Plaza Pintor Sorolla
21.30h Cine al aire libre: "La Chica Danesa". Llévate el bocadillo y al terminar comentaremos algunos aspectos y visión que muestra la película.
Plaza Pintor Sorolla

NOTICIAS RELACIONADAS:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/comarcas/moncofaorgull-amplia-recorrido-desfile_1001655.html?utm_source=noticias_diario&utm_medium=newsletter&utm_campaign=2016-06-30

No hay comentarios: