6 de abril de 2011

PRESENTACIÓN DEL GRUPO DE DANZAS DE MONCOFA (25.09.2008)

EL DÍA 25 DE SEPTIEMBRE DE 2008,
EN LAS FIESTAS DEL CRISTO SE PRESENTÓ
EL GRUPO DE DANZAS DE MONCOFA.


Un grupo de mujeres con grandes ilusiones, se unieron con el fin de realizar la actividad que les unía a todas, y era el hacer un grupo de danza tradicional, ya que en nuestra población hace muchísimos años había un grupo estable y con gran arraigo popular.
Les felicitamos y les deseamos los mayores éxitos, ya que han sido constantes y se han constituido en asociación

El nombre exacto es:
GRUP DE DANSES BINIESMA DE MONCOFA

2 comentarios:

Leonor dijo...

Pepe,moltes gràcies per incloure el nostre grup en el teu blog. dir-te que el nom correcte és GRUP DE DANSES BINIESMA DE MONCOFA i que, amb moltes ganes i il·lusió desitgem que avance en el temps i en la història del nostre poble. Per si et poguera interessar estem donant classes a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys els dimecres a les 17'15 h al local d'Associacions i els divendres e les 22 h, al mateix lloc, per a adults. Moltes gràcies de nou i esperem estar en contacte amb tú per intentar recuperar i difondre les tradicions a Moncofa. Leonor.

moncofa y sus tradiciones dijo...

Leonor: Pepe,moltes gràcies per incloure el nostre grup en el teu blog. dir-te que el nom correcte és GRUP DE DANSES BINIESMA DE MONCOFA i que, amb moltes ganes i il·lusió desitgem que avance en el temps i en la història del nostre poble. Per si et poguera interessar estem donant classes a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys els dimecres a les 17'15 h al local d'Associacions i els divendres e les 22 h, al mateix lloc, per a adults. Moltes gràcies de nou i esperem estar en contacte amb tú per intentar recuperar i difondre les tradicions a Moncofa.