31 de agosto de 2015

La I Trobà de Gegants i Cabuts de Moncofa amb Pep Botifarra, tot un èxit.

 
El passat dissabte es va portar a terme dins dels actes del MAC "Moncofa al carrer", la I trobada de Gegants i cabuts de Moncofa.
Organitzada per la colla de Gegants i cabuts de Moncofa va ser tot un èxit, tant de participació com d'expectació, en les nostres platges.

Amb la participació de les colles de:
Borriana
Benicàssim
Almassora
Alcoi
La Vall
Castelló: Dansants del Corpus
Moncofa: Colla de Gegants i Cabuts.
  
Va ser una vesprada plena d'activitats i de festa, que va tindre inclosa la participació de Pep Gimeno "Botifarra"
El cantant de Xàvia, va aplegar al voltant de les 2500 persones assitents amb cants i dites de popular de tot arreu del nostre País Valencia, principalment de les Comarques Centrals

Un públic entregat i admirat per l'expectacle que estava vivint, uns que ja el coneixien contents de volre'l a Moncofa els que no l'haviem vist mai en directe, sorpressos per la seua actuació.
Amb un cant tan en valencià com castellà va portar a terme la seua interpretació, i allò més sorprenent el valencia-castellenitzat que es parlava i encara es parla a tot arreu, sense pudor, com una cosa del més natural, ja que és com es parla d'una forma col·loquial en les nostres terres.

Des de aquest post felicitar als tres compnents a Perp Gimeno pels seus cants i la gran memòria pr recitar totes les cites i als seus companys, excelents músics que ens varen fer disfrutar.

Quan es va finalitzar l'espectacle, es va realitzar una cerca vila per la Avda. Mare Nostrum amb totes les colles participants.


http://lespalafangues.blogspot.com.es/2015/08/1a-trobada-de-gegants-i-cabuts-al-grau.html

SI VOLS VORE MÉS FOTOGRAFIES, ENTRA EN:

I TROBÀ GEGANTS I PEP BOTIFARRA

No hay comentarios: