22 de agosto de 2011

LA PARAETA DE LA TIA TONA. 1950 a 1960


Foto entregada por Mateo Guart

Pels més majors, encara ho recordem "la paraeta de la tia Tona"

Recorde que era la primera paraeta a on anavem a comprar les xuxeries d'aquells temps.

Cacau i tramussos, regalí de bastó i també el carbó de sucre.

Si tens algun record no dubte si ficau en comentaris.

Segons el comentari de Paco la foto deu de ser 10 anys antes

10 comentarios:

pac dijo...

paraeta de la tia tona 1960.... pero aço es molt antes,(per lo menos 15 anys antes) per la gent que estan en la paraeta es deduig. Aço son els cuatre cantons...despues la paraba al cantó de correus cuant correus estaba aon es ara la anexio de bancaixa (bankia)

pac dijo...

15 anys antes es esta foto en els cuatre cantons

moncofa y sus tradiciones dijo...

Vicente Peirats Izquierdo. Pepe, eixa foto la he vist al restaurant Avela de la platja. No recorde per supost la paraeta de la Tia Tona pero crec que eixe carrer es el d´enmig i el que es veu al fons es la taberna dels cuatre cantons. ¿es correcte? (també escrit al blog)

moncofa y sus tradiciones dijo...

Pepe Franch En els últims anys, com dic en el bloc, es ficava al cantó de la plaça de Bancaixa, en la foto estava en la festa d'un carrer que no puc identificar podria ser el que diu Elia o el carrer Sant Vicent. A lo millor Mitxel ho sap.

moncofa y sus tradiciones dijo...

Manuel Fonfria Moliner. Es com dius tu Vicent, pero la tia Tona tenía la casa al carrer Sant Antoni, just on es ara el carrer Cenia, avans que fora derribada per a fer el carrer. La paraeta que dius del carrer Sant Roc era del pare de Ramonet l'alguacil. Elia, el acomodador del cine d'Antonino era germá de la tia Castora i li dien "el curret de Castora". El local del fons de la foto era el bar de la tia Castora, jo l'he conegut obert encara.

moncofa y sus tradiciones dijo...

Manuel Fonfria Moliner. La dona de la foto que porta el devantal a llunars es la tia Maleneta la Castora.

moncofa y sus tradiciones dijo...

Comenaris fets en el meu FACEBOOK

moncofa y sus tradiciones dijo...

Juan Antonio Aguilar Ortiz. La señora de la foto, estoy casi seguro que era la madre de Paco y Vicente Castora. Y la persona que hablais "sin brazo" efectivemente, era hermano de ella. Tenian un local donde los chicos ibamos a jugar al "futbolin".

moncofa y sus tradiciones dijo...

Paco Canós Arnau. la que esta al costat de la tias tona (la de la dreta) es la filla major de el tio julio llauraor... dona de eduardo...latra ara en este moment no eu recorde , pero si que eusabia

moncofa y sus tradiciones dijo...

Tomas Breva Lopez. latra no sera Rosita de Felis