23 de mayo de 2011

VICENT ESTEVE NEBOT, PRIMER DIPUTAT DE LES CORTS VALENCIANES DE MONCOFA.

Per a mí personalment ha sigut una sorpressa, alegria i satisfacció el vore primerament a un moncofí en unes llistes electorals com a candidat d'una candidatura per Les Cortes Valencianes.

Em refereix a Vicent Esteve Nebot, una persona humil, plana, que no s'ha cregut ma, ha ocupats diferents carrecs en els anys que ha dedicat en la de la seua vida a la política, en les llistes del PSOE, a treballar sempre per uns ideals personals i polítics en benefici del seu poble, Moncofa, en alló que ha cregut.

Esperiència a nivel municipal ne té molta i ara a nivel autonòmic li desitge que tinga uns quatre anys intensos i de molt de treball perqué ara ja no sols deu de pensar a nivel municipal, deu fer-ho per tota una colectivitat, la valenciana.

Tant important és estar en un grup que tinga la majoria, com en ú, en l'oposició, els dos tenen un gran treball pel benefici dels valencians.

Felicitats Vicent, que has sigut o millor dit seràs, el primer moncofí en fer història, en tindre un escó com a Diputat en les Corts Valencianes. Pensa sempre en el teu poble, Moncofa.

No hay comentarios: