29 de noviembre de 2014

Laura Alemany Carbonell, serà hui proclamada Musa de la Música de la SUM de Moncofa.

 Si en la banda de música de Moncofa tinguerem que dir quins dies son els ms importants durant l'any, podriem dir, el del concert de Santa Maria Magdalena, la participació en un certamen i sobretot el dia de la festa de la Música, "Santa Cecilia". en el que entren nous músics i és proclamada la nova Musa.
És el dia gran dels músics, en el que es prepara amb gran il·lussió i dediquen un gran esforç per tindre-ho tot preparat.

Aquest el el cas de la nova Musa de la Música de la SUM de Moncofa, Laura Alemany Carbonell, en el que hem pogut traure del seu Facebook el present comentari:
"Quan demà escolte com la banda s'aproxima a ma casa (si no plou) el cor se'm dispararà; un fum de bones sensacions i un gran cap de setmana ens espera Sum Moncofa, fent el que millor se'ns dona: la música i passar-ho com ningú en aquesta gran familia, junt a tots aquells que també participaràn i disfrutaràn amb nosaltres. Visca la Música i Visca la Sum Moncofa!! #SantaCecilia2014"



Laura et distgem que te ho passes molt bé i gaudisques d'aquests dies tan especials junt als teu companys de la banda SUM Moncofa.

No hay comentarios: